Vi er glade for biler

Hos Wegener Biler lever vi af, at yde en uovertruffen service. Har vi ikke din drømmebil på lager, hjælper vi også med at finde den og hjembringe den, uanset pris, størrelse og kriterier. Vi glæder os til, at byde dig velkommen! 🙂👍🏽

At købe en brugt bil handler om tillid!

Du skal have en bil, der passer til dit behov, og du skal have fuldt overblik over, hvad du får for pengene. Det får du hos os. Vi sætter en stor ære i at levere fejlfrie biler og leverer kun biler, der er rengjorte og klargjorte efter højeste standard.

Få markedets bedste finansiering af din brugte bil

Wegener Biler samarbejder med Santander Consumer Bank og kan tilbyde markedets billigste og mest favorable billån med lav rente og lav årlig omkostning i procent (ÅOP), samt gode betingelser og god fleksibilitet. Med vores finansieringer kan du altid indbetale ekstra på dit lån, uden det koster dig en krone. Vælger du indfri dit lån før tid, er det altid til kurs 100 - altså ingen overpris ved indfrielse. Heller ikke på lån med fast rente! Når du optager billån til finansering af din nye brugte bil købt hos os, får du en grundig vejledning i at vælge det rigtige lån.

Hvem vi er

Wegener biler ejes og drives af Martin Wegener. Med 10 års erfaring i branchen og baggrund som uddannet mekaniker, uddannelse som autoteknolog og erfaring som salgschef med over 500 brugte biler solgt i alle prisklasser, møder du den nødvendige viden og erfaring til solid rådgivning og sparring i dit valg af brugt bil.

Martin Wegener

Indehaver

+45 50801018 salg@wegenerbiler.dk

Vi er også på Facebook

Du er meget velkommen til at skrive et par ord om os på vores Facebook-side, hvis du har haft en god oplevelse. Her er nogle af vores glade kunder.

BMW 320d Gran Turismo Sport Line Aut. Ugens bil er den...

Læs mere

Var du klar over, at vi på vores hjemmeside giver dig m...

Læs mere

BMW 118d Aut. 🚗💨 Er tiden inde til en sporty-elegant...

Læs mere

Søndagsvejr☔️ Sidder du fast i sofaen og har planerne ...

Læs mere

Skriv til os

Skriv til os